YOU ARE HERE:

PRINSIP 4I

E-mail Print PDF
1.ImpACT

Tuan Puan yang dihormati, di ITMC kami mendorong klien kami untuk sukses dengan memahami ImpACT.

ITMC programs IMProve you to ACT! = IMPACT.

Kami membantu klien untuk belajar perkara yang baru mengenai diri yang mereka tidak tahu selama ini, merasai pengalaman yang amat berbeza, dan mendengar keupayaan diri sendiri ( how ) serta mereka dapat aplikasi ( do ) dengan begitu pantas. Insya'Allah.Melalui analisis dan penyelidikan modul ini, akhirnya bahagian pembangunan modul profesional ITMC telah menghadirkan kepada kita, IMPACT. Berdasarkan teori dan praktik Neuro Semantik dan Neuro Linguistik Programming, kami yakin anda sebagai klien beroleh hasil yang impresif kerana konsultan kami dipercayai mampu menggandakan prestasi, fokus, komitmen dan estim diri klien. Bayangkan kehidupan anda semakin baik, semakin bahagia setelah tamat program. Bagus begitu. Masanya sudah tiba, sekarang ataupun lambat-laun, anda pasti mahu dapatkan ImpACT untuk diri.

2.Ilmu

Ilmu itu hidup apabila diamalkan dan mati apabila dikesampingkan. Justeru prinsip Ilmu ITMC ialah beramal dengan ilmu yang diperolehi dengan sebenar-benar amalan. Just do it!

3.Integriti

Keutuhan peribadi untuk mendapatkan keadaan yang sempurna, sentiasa diberikan keutamaan dalam sesi-sesi latihan ITMC. Kami ukur berdasarkan ribuan testimoni lazat, 100% positif, hasil perkongsian ITMC dengan ribuan peserta.

4.Ihsan

Perbuatan yang baik, kemurahan hati adalah aspek emosi yang ingin dikayakan dalam setiap diri peserta ITMC. Setiap manusia memerlukan P - Physical, I - Intelek, E - Emotional dan S - Spiritual. Kami padukan jalinan mantap ini khusus dalam modul yang disampaikan agar ia terkesan di hati yang paling dalam pada kalbu yang bertakung, kolam keikhlasan. 

Add comment


Security code
Refresh

TAULIAH & PENGIKTIRAFAN

Sample image

Statistics

Members : 28602
Content : 71
Web Links : 6
Content View Hits : 107257

LIKE ITMC

SUBSCRIBE FIRDAUS ARSHAD