YOU ARE HERE:

KENALI ITMC

E-mail Print PDFKenapa anda mahu memilih kami?

Kami berbeza dalam melaksanakan program latihan kerana perbezaan itulah, ramai yang memilih kami untuk merasai keunikan latihan dan dapatan impak ilmu yang terhasil. Kami gabung jalinkan pendekatan untuk mendekatkan individu kepada Tuhan dan memberikan yang terbaik dalam kehidupan kepada masyarakat. Pastinya kami menawarkan keunikan tersendiri dengan elemen yang kaya dengan Neuro Semantik dan NLP untuk manfaat hebat peserta.

[Differences That Make a Difference]

Misi

Kami bertekad untuk muncul sebagai sebuah firma perunding latihan utama di dalam negara yang bertanggungjawab memberi iMPACT kepada setiap rakan klien yang mahu dorongan kecemerlangan dari dalam diri sendiri berpandukan syariat dan panduan Islam.

Maklumat syarikat

InSaff Training, Management & Consultancy adalah sebuah firma perunding latihan motivasi dan bina insan 100% bumiputera yang berdaftar dengan suruhanjaya syarikat Malaysia dan mempunyai ahli jawatankuasa terlantik.

Alamat pendaftaran perniagaan No 21,Jalan Pengkalan Tiara 44, Taman Pengkalan Tiara, Pengkalan 31650, Ipoh,Perak Darul Ridzuan.

Nombor pendaftaran IP0353968-W.

Pihak ITMC didaftarkan sebagai penyedia latihan di bawah Kumpulan Pembangunan Sumber Manusia

( MOF) dengan no. rujukan 539.

No sijil : K22108318601018401

No rujukan pendaftaran : 357 - 02185790

Keterangan

Kami bertekad menganjurkan program - program terbaik seiring dengan objektif yang di gariskan dengan himpunan modul - modul berkualiti tinggi dan sentiasa berinovasi dengan kehendak-keperluan semasa dengan mengukuhkan matlamat kehidupan kita sebagai hamba kepada Pencipta. Hidup untuk orang lain, hasilnya bahagia. 

Add comment


Security code
Refresh

TAULIAH & PENGIKTIRAFAN

Sample image

Statistics

Members : 28602
Content : 71
Web Links : 6
Content View Hits : 107256

LIKE ITMC

SUBSCRIBE FIRDAUS ARSHAD